22.-23.9.2018: Joogaohjauksen peruskurssi

22.9. - 23.9.

Kiinnostaisiko sinua opiskella hathajoogan ja jooganohjauksen perusteita? Haluaisitko lisää työkaluja työhösi tai kenties valmiuksia vetää perustason joogatunteja? Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi liikunta- ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Hathajoogaan kuuluvat lempeät, kaikille soveltuvat liikkeet ja asennot.

Koulutuksen sisältö

Viikonloppu muodostuu neljästä tiiviistä moduulista, joissa käydään läpi joogan ja joogafilosofian taustaa sekä tutustutaan joogaan liike-, hengitys- ja meditaationäkökulmasta. Koulutus sisältää paljon käytännön harjoituksia, joilla haetaan omaa joogakokemusta ja saadaan työkaluja ja varmuutta joogatunnin rakentamiseen, ohjauksen sanoittamiseen sekä yksittäisten asanoiden ohjaukseen. Kurssilaiset saavat osallistumisestaan todistuksen.

Moduulit

  • I Joogan ja joogafilosofian taustaa
  • II Liike, hengitys, meditaatio
  • III Oma joogakokemus: joogaharjoituksia
  • IV Asanatyöpaja ja jooganohjaus

Kurssin tarkempi ohjelma lähetetään sähköpostilla myöhemmin kaikille osallistujille. Kurssi alkaa lauantai-aamuna n. klo 10:00 ja päättyy sunnuntai-iltana. n. klo 18:00.

Koulutuksen hinta

Kurssin hinta on 450€ ja se sisältää opetuksen lisäksi opistotason majoituksen, monipuolisen ja maittavan aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Kurssin aloitus vaatii vähintään 10 osallistujaa. Kurssille otetaan korkeintaan 25 osallistujaa.

Ohjaajana toimii Aino-Mari Kiianmies

Kurssin ohjaa Suomessa ja ulkomailla aiheeseen vuodesta 2000 perehtynyt jooga-, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, urheiluhieroja Aino-Mari Kiianmies. Hän on perehtynyt hyvinvointiteemaan niin aiemman kilpaurheilutaustansa, harrastustensa, kansainvälisen koulutuksensa kuin työnsä kautta. Aino-Marin intohimona on tuoda parhaat työkalut energiseen, onnelliseen arkeen ja hyvään elämään kaikkien saataville.

Tiedustelut

pekka.roilas@kisakeskus.fi   puh. 040 456 0921

Ilmoittautumislomake

Tapahtuma alkaa 22.9. klo 10:00 ja päättyy 23.9. klo 18:00.