Frisbeegolfias kaikille Kisakeskus

Frisbeegolfia kaikille -ohjaajakoulutus

FRISBEEGOLFIA KAIKILLE - KOULUTUS

Henry Manni & Leo Piironen Kisakeskuksessa

15.-16.10.2022

Tervetuloa koulutukseen ja tutustumaan Kisakeskuksen multigolfrataan!

Koulutus on hyödyllinen kaikille soveltavasta frisbeegolfista kiinnostuneille. Kurssin jälkeen osaat soveltaa osaamistasi erilaisten ryhmien ohjaamisessa frisbeegolfin saloihin. Saat myös laajat tiedot esteettömyydestä, soveltavasta liikunnasta ja erilaisuuden kohtaamisesta liikunnassa.

SoveLi järjestää koulutuksen yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean, Suomen Frisbeegolfliiton ja Urheiluopisto Kisakeskuksen kanssa.

Koulutusviikonlopussa (la–su 15. -16.10.2022) pääset Henry Mannin ohjeistuksella tutustumaan Urheiluopisto Kisakeskuksen esteettömään multigolfrataan. Frisbeegolfin saloihin kurssilaiset tutustuttaa maailman huipulta Leo Piiroinen. Tavoite on, että viikonlopun jälkeen tunnet perusteet esteettömyydestä, frisbeegolfin ohjaamisesta, vammaisurheilusta ja soveltavasta liikunnasta.

Koulutus sisältää verkko-opintoja soveltavasta liikunnasta. Osallistujat saavat myös Frisbeegolfliiton ja SoveLin tekemän oppaan Soveltava frisbeegolf – ohjaajan opas (2021). Ilmoittautuminen on jo auki – varaa paikkasi 155 euroa: info@kisakeskus.fi

KOULUTTAJAT

Henry Manni on Suomen Paralympiakomitean lasten ja nuorten liikunnansuunnittelija sekä esteettömyyskartoittaja. Pyörätuolikelaajana Henry on saavuttanut Rion paralympialaisista pronssia. Frisbeegolf on lajina Henrylle hieman vieraampi, mutta esteettömyys ja vammaisurheilu on sitäkin tutumpaa.

Leo Piironen on suomalainen frisbeegolfaaja ja avoimen sarjan Suomen mestari vuosilta 2012, 2016 sekä 2018. Piironen on voittanut myös MJI-sarjan junioreiden Suomen mestaruuden 2010, sekä MJII-sarjan junioreiden Suomen mestaruuden 2009.

Viikonlopun OHJELMA

Urheiluopisto Kisakeskuksen esteetön MultigolfPark- puistossa on 3 suorituspaikkaa, joissa jokaisessa 3 eri väylää, eli yhteensä 9 väylää, jotka ovat noin 20–50 metrin pituisia. Peliä voidaan pelata frisbeegolf-kiekoilla, jalkapalloilla sekä lajiin kehitetyillä puistogolfvälineillä.

Frisbeegolfia kaikille -koulutus (10 h)
Aika: 15.-16.10.2022
Kurssi alkaa la 15.10. klo 10.30 ja päättyy su 16.10. klo 15
Paikka: MultigolfPark- puisto, Urheiluopisto Kisakeskus, Kullaanniemi 220, 10420 Raasepori
Peruutusehdot: https://kisakeskus.fi/peruutusehdot/
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu 23.9. mennessä: info@kisakeskus.fi
Lisätietoja: Nina Eränpalo nina.eranpalo@soveli.fi, gsm 040 551 4468

KURSSIN HINTA

Kurssin hinta on 155€/hlö. Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja kurssille on rajoitetusti!

Yksi rata, kolme lajia!

Esteetön MultigolfPark- puisto, jossa Kisakeskuksen alueella 3 suorituspaikkaa joissa jokaisessa 3 eri väylää, eli yhteensä 9 väylää jotka ovat noin 20-50m pituisia. Peliä voidaan pelata frisbeegolf kiekoilla, jalkapalloilla sekä lajiin kehitetyillä puistogolfvälineillä. 

Ilmoittaudu Mukaan 15.9.2022 mennessä