Raaseporin talviuintitapahtuma

Raaseporin talviuintimestaruus / PERUTTU

Raaseporin talviuintimestaaruus 2021 on loistava tapahtuma kaikille, joita kylmä järvivesi ei pelota! Vaikka vesi on kylmää, tunnelma on taatusti lämmin! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki 18 -vuotta täyttäneet, halusit sitten uida kilpaa, haastaa itsesi tai vain pulahtaa kauniissa Kullaanjärvessä. Raaseporin talviuintimestaruus 2021 järjestetään Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Tapahtumapaikka on urheiluopiston rantasauna ja uintialue, joka on tullut parin viime vuoden aikana tutuksi monelle avovesi- ja talviuimarille.

Tapahtumaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla kokenut talviuimari. Mukaan ovat tervetulleita kaikki talviuinnista kiinnostuneet, olit sitten satunnainen sunnuntaiuimari, kokenut avantouimari tai kilpailuhenkinen talviuimari. Uintisuorituksen jälkeen uimareilla on mahdollisuus päästä saunomaan, turvallisesti turvavälit huomioiden.

lähdöt/sarjat

  • Dippaus (pulahdus avannossa)
  • Vapaauinti 25 metriä miehet
  • Rintauinti 25 metriä miehet
  • Vapaauinti 25 metriä naiset
  • Rintauinti 25 metriä naiset

miksi osallistua tapahtumaan?

  • Koska osaamme järjestää onnistuneita uintitapahtumia. Urheiluopisto Kisakeskuksen uintitapahtumat ovat saaneet osallistujilta kiitosta puhtaasta vedestä, kauniista ympäristöstä, selkeästä tiedottamisesta, mahtavasta tunnelmasta sekä hyvistä tapahtumajärjestelyistä. Haluamme ylläpitää mainetta onnistuneena kisajärjestäjänä ja siksi teemme jokaisesta tapahtumasta edellisvuotta paremman! Katso tästä tunnelmia avovesiuinti– ja talviuintitapahtumasta.
  • Koska tekemistä riittää koko perheelle. Raaseporin ja Mustion linnat, Fiskarsin ja Billnäsin ruukki, Påminnen laskettelukeskus, Tammisaaren vanha kaupunki, useat luontokohteet takaavat ikimuistoisen perheloman vaikka koko viikonlopuksi! Yhdistä talviuinti, Kisakeskuksen liikuntamahdollisuudet ja Raaseporin lukuisat nähtävyydet monipuoliseksi koko perheen lomaretkeksi. Raaseporin nähtävyyksiä on listattu etusivullamme sekä Raaseporin kaupungin sivuilla osoitteessa https://www.visitraseborg.com/fi/nae-koe/
  • Koska tapahtuma-alueella tapahtuu uinnin lisäksi paljon muuta. Tapahtuma-alueella on tarjolla pientä purtavaa, virvokkeita, sekä ohjattua ja omatoimista liikuntaa koko perheelle! Oli sää sitten luminen tai lumeton, liikunnan ilo on taattu!
  • Koska turvallisuutesi on meille tärkeintä. Tapahtuman järjestäjänä Kisakeskus haluaa pitää huolta osallistujien sekä katsojien turvallisuudesta. Pidämme huolta että käsidesiä on riittävästi, muistutamme aktiivisesti turvaväleistä ja suosittelemme vahvasti kasvomaskien käyttöä aina kun se on mahdollista. Lisäksi kasvomaskeja on mahdollisuus ostaa Kisakeskuksen kahviosta. tapahtuman aikana. Seuraamme jatkuvasti THL:n ja hallituksen ohjeistusta Koronaviruspandemiaan liittyen ja teemme muutoksia järjestelyihin aina tarvittaessa. Kisakeskuksen Koronaohjeistuksesta löydät aina päivitetyn tiedon siitä, miten opistollamme on varauduttu koronaviruspandemiaan.

tunnelmia kisakeskuksen uintitapahtumista

ajo-ohjeet

Urheiluopisto Kisakeskus sijaitsee Raaseporissa, puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta. Lähin juna-asema sijaitsee Karjaalla, josta pääset Kisakeskukseen taksikyydillä. Taksin saat tilattua esimerkiksi täältä tai soittamalla Kisakeskuksen vastaanottoon (019) 223 0300.

 

osallistumismaksu

Ilmoittautumismaksu sisältää lounaan

Ilmoittautuminen 1.1.2021-13.3.2021

Hinta: 30€

Ilmoittautuminen paikan päällä 14.3.2021
Hinta: 45€

ilmoittaudu mukaan!