Kisakeskuksen koronaohjeistus asiakkaille 5.8.2021

Aluehallintoviraston määräämien rajoitusten sisältö on tiivistetysti seuraava:

 • Sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoitusta.
 • Sisätiloissa järjestettävissä yli kymmenen hengen kokoontumisissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää lähikontakti toisiinsa eli säilyttää turvaväli. Lähikontaktilla tarkoitetaan sisätiloissa asiakkaiden oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia.
 • Yli 50 henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei enää vaadita.
 • Jos sisätiloissa järjestetyssä tilaisuudessa on yli kymmenen henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 henkilöä, tilaisuuden järjestelyissä on lisäksi noudatettava opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 julkaisemaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä (Avautuu uudessa välilehdessä)Avautuu uudessa välilehdessä, Avautuu uudessa välilehdessä.
 • Lisäksi on noudatettava lain yleisiä hygieniavaatimuksia; asiakkaille on mm. tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi.
Raasepori / Uusimaa 5.-26.8.2021

Voit järjestää sisätilassa korkeintaan 10 henkilön tilaisuuksia. Suurempia tilaisuuksia voit järjestää noudattamalla THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta siten, että lähikontakti osallistujien välillä pystytään välttämään.

Voit järjestää rajatussa ulkotilassa korkeintaan 50 henkilön tilaisuuksia. Suurempia tilaisuuksia voit järjestää noudattamalla THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta siten, että fyysinen kontakti osallistujien välillä pystytään välttämään.

https://avi.fi/korona/kokoontumisrajoitukset-paikkakunnittain

Yleiset covid-19 -toimintaohjeet urheiluopisto kisakeskuksessa

Sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuuden turvaamiseksi haluamme noudattaa tavalliseta poikkeavia ohjeistuksia, jotta vierailusi meillä sujuisi mahdollisimman mukavasti.

luethan seuraavan ohjeistuksen ennen saapumistasi kisakeskukseen

vierailu kisakeskuksessa

 • Siirräthän vierailusi ajankohtaa, jos sinulla tai perheenjäsenilläsi on todettu koronavirustartunta tai ollut flunssan oireita viimeisen kahden viikon aikana.
 • Jos vierailusi jälkeen saat hengitystie- tai muita sairastumisen oireita seuraavan kahden vuorokauden sisällä, olethan yhteydessä lähimpään terveysasemaasi. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä myös meihin, jotta voimme kantaa myös oman vastuumme tapahtuneesta.

Henkilökohtainen hygienia

 • Muista pestä ja desinfioida kätesi riittävän useasti. Käsidesiä ja saippuaa löydät kaikista tiloistamme. Ilmoitathan vastaanottoon mikäli saippua tai käsidesi on päässyt loppumaan.
 • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Myös kasvomaskin käyttö on suotavaa.

maksaminen

 • Maksathan ostoksesti kortilla käteisen sijaan. Suosi myös lähimaksua.

turvavälit

 • Pidäthän 1-2 metrin etäisyyden henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin aina kun se on mahdollista