Kisakeskuksen koronatiedote asiakkaille 1.1.2021

Urheilutoiminta Kisakeskuksessa ajalla 1.1.-31.1.2021

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin esityksen mukaisesti Raaseporin kaupunki tiukentaa rajoituksia, joilla pyritään hillitsemään pandemian leviämistä. Kisakeskus noudattaa viranomaisten suosituksia ajalla 1.1.-31.1. Kisakeskuksessa harjoittelevat vain alle 18-vuotiaat tai maajoukkuetoimintaan luettavat joukkueet.

Avantouinti on keskeytetty ajalla 30.11.-31.1. 

Kuntosali on suljettu ajalla 30.11.-31.1. yleisöltä.

Yleiset covid-19 -toimintaohjeet urheiluopisto kisakeskuksessa

Sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme turvallisuuden turvaamiseksi haluamme noudattaa tavalliseta poikkeavia ohjeistuksia, jotta vierailusi meillä sujuisi mahdollisimman mukavasti.

luethan seuraavan ohjeistuksen ennen saapumistasi kisakeskukseen

vierailu kisakeskuksessa

  • Siirräthän vierailusi ajankohtaa, jos sinulla tai perheenjäsenilläsi on todettu koronavirustartunta tai ollut flunssan oireita viimeisen kahden viikon aikana.
  • Jos vierailusi jälkeen saat hengitystie- tai muita sairastumisen oireita seuraavan kahden vuorokauden sisällä, olethan yhteydessä lähimpään terveysasemaasi. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä myös meihin, jotta voimme kantaa myös oman vastuumme tapahtuneesta.

Henkilökohtainen hygienia

  • Muista pestä ja desinfioida kätesi riittävän useasti. Käsidesiä ja saippuaa löydät kaikista tiloistamme. Ilmoitathan vastaanottoon mikäli saippua tai käsidesi on päässyt loppumaan.
  • Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Myös kasvomaskin käyttö on suotavaa.

maksaminen

  • Maksathan ostoksesti kortilla käteisen sijaan. Suosi myös lähimaksua.

turvavälit

  • Pidäthän 1-2 metrin etäisyyden henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin aina kun se on mahdollista