Työyhteisöt

Työhyvinvointi

Hyvinvointi edistää jaksamista – eikä vähiten työssä. Siksi työhyvinvointi on voimavara, johon kannattaa panostaa. Yhdessä tekeminen totutun työympäristön ulkopuolella vahvistaa yhteishenkeä ja luo entistä parempaa työilmapiiriä. Kisakeskuksella on erinomaiset puitteet erilaisten liikuntamuotojen harrastamiseen sekä rentoutumiseen upean luonnon keskellä ympäri vuoden. Pienikin vaihtelu virkistää. Pyydä tarjous TyKy-päivästä, virkistyspäivästä tai pidemmästä hyvinvointiprojektista.

Firstbeat -hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi on elämäntapojen terveysvaikutuksia todentava työkalu terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille. Hyvinvointianalyysin  avulla opitaan tunnistamaan yksilöllisiä hyvinvointia tukevia sekä kuluttavia elämäntapoja, jotta asiantuntijan on helpompi kohdentaa toimenpiteet asiakkaan auttamiseksi. Tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten soveltuvia tapoja hallita stressiä, liikkua oikein ja palautua riittävästi.

Pyydä tarjous työyhteisöllesi

LLV – Liikunnasta Lisää Virtaa

Liikunnasta Lisää Virtaa –hyvinvointiohjelma on suunnattu tämän päivän työelämän haasteisiin. Henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiva yritys on askeleen muita edellä.

Liikunnasta Lisää Virtaa -ohjelma toteutetaan ryhmässä, mutta kuitenkin niin, että se vastaa osallistujien henkilökohtaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Kisakeskuksen liikunnan ammattilaiset auttavat ja motivoivat osallistujia viikoittaisella seurannalla.

Tulokset ja palautteet puhuvat puolestaan:
Vuonna 2012-2013 osallistuneiden tulosten kehitys prosenteissa
•lihasvoima lisääntyi 48%
• BMI (painoindeksi) laski 55%
• peruskunto kohentui 88%

Kysy tarkemmin ohjelman sisällöstä:
Mikko Harkonmaa
puh. (019) 223 0340, matkapuhelin 040 456 0920

 juha

Kevyemmän elämän alku

Juha saavutti ohjelman avulla varsinaisen elämäntapamuutoksen ja jatkaa nyt elämää noin 20 kiloa kevyempänä.

”Luulisi, että mies heräisi tekemään jotain kuntonsa eteen heti, kun smokkivyö alkaa kiertyä ikävästi mahan alle ja omalääkäri kirjoittaa lääkereseptin diabeteksen hoitoon.” Näin kuvailee Juha, vähänlaisesti liikuntaa harrastava opettaja lähtötilannettaan ennen tekemäänsä elämäntapamuutosta.

Juha osallistui työporukkansa mukana  Kisakeskuksen LLV-hyvinvointiohjelmaan. Hänelle kutsu mukaan jo täynnä olevaan ryhmään tuli vähän yllättäen, kun ohjelman aloituspäivän aamuna nilkkansa telonut  työkaveri joutuikin jättämään paikkansa. Juha tarttui tilaisuuteen: pikainen käynti kotona, mukaan hammasharja, verkkarit, tossut sekä muut vermeet ja menoksi…. Vaimolle hän viestitti Facebookin välityksellä: ” En tule yöksi kotiin…”

Juhan mietteitä LLV-hyvinvointiohjelman jälkeen:

Vastasiko ohjelma odotuksiasi?
Oli paljon parempi kun aikaisempi kuntoremontti. Oli mukava tutustua Kisakeskuksessa uusiin urheilulajeihin ohjaajan opastuksella. Hyvä fiilis ja huumori merkitsevät paljon, ohjaajat todella laittavat persoonansa peliin.”

Oliko ohjelmasta sinullle apua liikunnan lisäämiseen arjessasi?
”Kyllä, opin sovittamaan liikunnan paremmin arkeen. Päiväkirjan pitäminen oli koukuttavaa ja sai sitoutumaan koko jakson ajaksi liikkumaan ja kokeilemaan uusia lajeja myös kotona; esimerkiksi kahvakuulasta tuli hyvä lisä viikko-ohjelmaani.”

Saavutitko tavoitteesi?
”Tavallaan ylitinkin, koska kunnon paranemisen myötä painokin putosi. LLV – hyvinvointiohjelma on ehdottomasti hyvä ja toimiva paketti.”

Miten aiot huolehtia liikunnan jatkumisesta ohjelman jälkeen?
”Kyllä tämä patistaa liikkumaan enemmän. Jatkan samaan rytmiin viikko-ohjelmalla, lisään pikku hiljaa rasitusta.”

Kuntotestaus yrityksille

Kuntotestissä kannattaa käydä aina ennen aktiivisen kuntoharjoittelun aloittamista ja säännöllisesti sen aikana. Kisakeskuksessa voit testata fyysisiä ominaisuuksiasi sekä lajikohtaisesti että yleisellä tasolla.
Henkilökunnan hyvinvointikartoitus
– Ennakkokysely
– Body Stat-kehonkoostumusmittaus
– Epäsuora polkupyöräergometritesti
– Lihaskuntotestit
– Viitearvoihin vertailu
– Ryhmäpalauteet ja henkilökohtaiset harjoitusohjeet

90 € hlö/minimi 2 henkilöä

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>