Urheilu ja valmennus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmennus- ja viimeistelyleirit

Kisakeskuksessa on oivat puitteet tavoitteellisten urheilu- ja valmennusleirien järjestämiseen sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Kisis tarjoaa osaamistaan ja  monipuolisia harjoittelupuitteita joka vuosi sadoille monenikäisille urheilijoille, valmentajille, seuroille ja liitoille.

Kisiksessa järjestetään mm. Suomen huippua edustavien cheerleading-seurojen Golden Spiritin ja HAC:n leirit, koripallo-organisaatio Biddy Basketin, lacrossen ja sekä mm. menestyksekkään Team Para-Archeryn valmennus- ja viimestelyleirit.

Myös esim. seuraavien lajien urheilijat treenaavat Kisiksessä: Palloilu: jalkapallo, salibandy, käsipallo, lentopallo, pickleball, futsal,  ja sulkapallo. Voimistelu ja tanssi: Tanssi, rytminen voimistelu, joukkuevoimistelu ja cheerleading. Kamppailulajit: nyrkkeily, paini, judo, karate, ja kendo. Muita suosittuja  lajeja: frisbeegolf,  jousiammunta, suunnistus, yleisurheilu

Jos et löytänyt luettelosta omaa lajiasi, ota yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksista räätälöidä myös teille harjoittelun ja valmennuksen huippuleiri!

Valmennusleirit

Kisakeskus on ihanteellinen paikka monien lajien valmennusleiritoiminnalle. Ulkoliikuntapaikat antavat mahdollisuuden valmennusleireihin mm. jalkapallon, suunnistuksen, jousiammunnan ja frisbeegolfin harrastajille. Sisäliikuntatilat luovat upeat mahdollisuudet mm. Cheerleadereille, voimistelu- ja tanssilajien harrastajille, eri palloilulajien, kamppailulajien ja yleisurheilun harrastajille.

-”Kisis on loistava urheiluopisto järjestää valmennusleirejä! Joukkuevoimistelijat ovat varanneet jo yhden syyskuun viikonlopun. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä!” – kommentti Kisiksen Facebook-julkaisun alla

Valmennusleirin ohjelmaan voi sisältyä joukkueen itsensä toteuttaman lajiharjoittelun lisäksi Kisakeskuksen ammattilaisten ohjaamaa oheisharjoittelua, testauspalveluja  tai vaikka teorialuento. Urheiluseuroille tarjoamme ohjaustunteja hintaan 76 € /45min /ohjaaja (norm 99€).

Valmennusleireillä majoitus tapahtuu Kisiksen ryhmämajoitushuoneissa. Hintoihimme sisältyy täysihoito ja harjoitusaikoja noin 3x 1,5 tuntia per päivä. Saunavuorot ovat yleisellä vuorolla vähintään kerran leirin aikana.

Kisiksen täysihoito-palvelun ruokailuun kuuluu vuorokaudessa kolme ateriaa:  aamiainen, lounas ja päivällinen. Päärakennuksen vastaanotossa toimii omantunnon kioski sekä kahvio josta voi ostaa välipalaherkkuja.

Tutustu Kisiksen valmennusleirit 2018 -esitteeseen ja Yhteistoimintaleirit_ ohjeistus 2018

Seurojen joukkuehinnoittelu 2019

Lapset/nuoret 5-17v.
• 60€/vrk arkisin
• 64€/vrk pe, la, su
• 120€/2 vrk pe-su

Aikuiset
• 78€/vrk arkisin
• 86€/vrk pe, la, su
• 156€/2 vrk pe-su

Lisätiedot info@kisakeskus.fi, puh. 019 223 0300

Henkilömäärä
Henkilömäärä
Henkilömäärä
Henkilömäärä

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>