Tule testaamaan uutta multigolfrataa!

Kisakeskuksen päärakennuksen edessä on 9 väylän esteetön multigolfrata, joka on hauska laji kaikille pelattavaksi. Multigolfissa pelataan kolmea eri golf-lajia: jalkapallogolfia, puistogolfia ja frisbeegolfia.

Pelin idea on yksinkertainen: jokainen pelaaja koettaa saada vuorollansa suoritettua väylän mahdollisimman vähillä heitoilla, lyönneillä tai potkuilla. Ennen suorituksen aloitusta pelaaja voi valita pelivälineeksi jalkapallon, frisbeegolfkiekon tai kaukalopallomailan+tennispallon. Väylä suoritetaan käyttäen yhtä ja samaa valittua välinettä.  Radan voi pelata läpi käyttäen vain yhtä välinettä tai vaihdella niitä ratojen välillä. Esimerkiksi 9-väyläisellä radalla pelaajat voivat suorittaa kaikki yhdeksän väylää läpi kullakin pelivälineellä. Näin ollen pelattujen väylien kokonaismäärä on 27. 

Pelivälineet saat vuokrattua vastaanotosta (hinta 2€/väline). Tule kokeilemaan!

Peliohjeet

Peli alkaa merkityltä paikalta avauspotkulla, -lyönnillä tai -heitolla. Jokainen pelaaja pelaa oman pelivälineensä väylälle vuorollaan. Peliä jatketaan lähestymispotkulla, -lyönnillä tai -heitolla. Kun kaikki pelaajat ovat saaneet pelivälineensä maalikohteeseen ja tulokset on merkitty, siirrytään seuraavalle väylälle.

Voittaja on pelaaja, joka selvittää radan vähimmällä määrällä suorituksia!

Multigolf etiketti

Jotta peli on mukavaa kaikille on hyvä ottaa huomioon kanssapelaajat ja alueella muut liikkujat:

1. Olet vastuussa heittämästäsi/potkaisemastasi/lyömäsi pelivälineestäsi.

2. Varmista ettei edessä ole ihmisiä kun heität frisbeetä/potkaiset tai lyöt palloa. Älä siis heitä/potkaise tai lyö, mikäli väylällä tai sen läheisyydessä on ihmisiä. 

3. Ota huomioon muut alueella liikkujat. He eivät välttämättä tiedä olevansa väylällä. Tarvittaessa voit kohteliaasti pyytää heitä väistämään, mutta muista että heillä on yhtäläinen oikeus liikkua alueella.

4. Myös pelikavereille ja läheisillä väylillä pelaaville on suotava pelirauha. Vältä turhaa melua ja liikehdintää toisen keskittyessä

5. Jätä rata hyvään kuntoon myös seuraaville. Sen minkä kannat mukanasi luontoon, jaksat myös tuoda takaisin – ethän jätä roskia maastoon.

6.  Radoilla on tarkoituksella esteitä. Jätä niin kasvit, puut ja oksat sekä muut esteet rauhaan.

7. Pelaaminen tavallisella golfpallolla on ehdottomasti kielletty.