Karri koli on aloittanut kisakeskuksen toimitusjohtaja-rehtorina

Elokuun alussa Kisakeskuksen johtokapula on siirtynyt Karri Kolille (LitM), jolle urheiluopistomaailma onkin ennestään tuttu toimintaympäristö. Karri on tehnyt opettajauransa juuri urheiluopistossa ja johtamiskokemus on karttunut ammatillisten oppilaitosten erilaisista esihenkilö- ja johtotehtävistä.

”On huikeaa päästä takaisin urheiluopistoon ja juuri Kisakeskukseen! Kisakeskuksessa haluan olla vaikuttamassa niin länsiuusimaalaiseen kuin valtakunnalliseen liikunnan ja urheilun kenttään ja olla mahdollistamassa etenkin lasten ja nuorten mahdollisuuksia liikkua ja voida hyvin” toteaa Karri ja jatkaa:

”Kisakeskuksen tulevaisuuden tavoitteena on vahvistaa asemaa yhtenä urheiluopistokentän huippuorganisaationa sekä keskittyä paikan luontaisiin vahvuuksiin. Ympäröivään luontoon keskittyvät ja kestävää kehitystä tukevat liikuntalajit tulevat olemaan Kisakeskuksen painopisteitä seuraavien vuosien aikana.”

Tulevaisuudessa uusi toimitusjohtaja-rehtori näkee Kisakeskuksen olevan kaiken ikäisten liikkujien harrastus-, liikunta- ja urheilu- ja virkistyspaikkana, jossa jokainen liikkuja saa olla oma itsensä.

Kisakeskus toivottaa Karrin tervetulleeksi taloon!

Lisätietoja antaa:

Karri Koli
040 456 0917
karri.koli@kisakeskus.fi