Yhteistyökumppanit

 

Raaseporin Korilla on Raaseporin alueella toimiva frisbeegolfseura. RaKon kotiratana toimii Karjaan frisbeegolfrata. Seura on perustettu vuonna 2008. Raaseporin Korilla on frisbeegolf -viikkokilpailun järjestäjä Kisakeskuksessa ja toimii järjestänä Urheiluopisto Kisakeskuksen kanssa frisbeegolfkilpailuissa. Seuran toimintaan pääset tutustumaan tarkemmin RaKo:n nettisivuilta.RaKo löytyy myös Facebookista sekä instagramista.

 

Urheiluopisto Kisakeskus ja Careeria ovat jatkaneet jo aiemmin aloitettua koulutusyhteistyötä opiskelijoille yhteisesti tarjottavista koulutuksista. Suunnitteluyhteistyössä ovat olleet mukana Urheiluopisto Kisakeskuksesta Nina Eränpalo ja Careeriasta Eija Lenkkeri ja Riitta Laukkanen.

Tavoitteena on tarjota Careerian ja Kisakeskuksen opiskelijoille valinnaisia tutkinnon osia. Kisakeskuksen Careerian opiskelijoille tarjoama valinnainen tutkinnon osa pilotoidaan Hieronnan ammattitutkinnon ja matkailualan opiskelijoiden kanssa. Jatkossa tarjontaa on tarkoitus laajentaa myös muiden alojen opiskelijoille. Vastaavasti Kisakeskuksen opiskelijoille tarjotaan tutkinnon osia Careerian tarjonnasta.